Innovatieve handelsorganisatie zoekt investeerder/partner voor wereldwijde uitrol zelf ontwikkeld product

Innovatieve handelsorganisatie zoekt investeerder/partner voor wereldwijde uitrol zelf ontwikkeld product

Uniek in NL ontwikkeld product voor tabaksindustrie wereldwijd. Inspelend op verlagen gezondheidsrisico's

Algemeen

Referentie:
BOSN18DDF91B
Branche:
Groothandel
Soort bedrijf:
Overige groothandel, Handelsonderneming
Land:
Nederland
Regio:
Noord Holland
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Korter dan 3 jaar
Levert:

Zelf ontwikkeld en in eigen huis geproduceerd (verbruiks)product onder eigen merknaam. Het draagt aantoonbaar bij aan een gezonder gebruik van een tabaksgerelateerde consumptie. Deze vorm is wereldwijd sterk groeiend. De WHO (World Health Organisation) heeft dit thema ook geagendeerd.

Diensten:

Producten zijn standaard maar kunnen in andere kleur of met eigen logo worden geleverd

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

De distributie kan o.a. plaatsvinden via tabaksproducenten, andere producenten in deze branche van groothandels, webshops en i.v.m. anonimiteit niet nader te benoemen horecazaken. Het product kan wereldwijd verkocht worden en de groeimarkten zijn Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal Italie, Engeland, Amerika, het Midden Oosten en Latijns Amerika.

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
het doel is niet geheel verkopen maar een participant of investeerder te vinden die kan bijdragen aan de wereldwijde distributie Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs Participatie of investering in overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in
  4. add_circle Investeerder

Extra informatie

De gezondheidsproblematiek van deze tabaksgerelateerde groeimarkt is eerder geagendeerd door de WHO. Deze Nederlandse onderneming heeft hier op ingespeeld door een product te ontwikkelen dat de gezondheidsschade in zeer grote mate beperkt. Het is nu toegespitst op een specifieke niche die wereldwijd hard groeit. Alle keuringen, rapporten en dergelijke zijn gereed en het product wordt nu op kleine schaal gebruikt. Maar het is een breder toepasbaar product.

Naast het ontwikkelen van het product was ook het ontwikkelen van het machinepark een complexe en kostbare uitdaging. Dit is niet tot nauwelijks te kopiëren. Het bedrijf is nu klaar voor internationale uitrol. Wereldwijd zijn er grote gevestigde markten maar de opkomende markten bevinden zich in Amerika, Latijns Amerika, Midden Oosten, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje en Italië

De eerste groeifase zal zich richten op een omzetniveau tussen de 10 miljoen en 30 miljoen euro per jaar. Vanzelfsprekend met gezonde marges. Er wordt gezocht naar een partner/investeerder die kan bijdragen aan deze groei door bijvoorbeeld een uitstekend netwerk in deze branche. Het is noodzakelijk dat deze partner ook een substantiële financ..

Lees verder