Innovatieve handelsorganisatie zoekt investeerder/partner voor wereldwijde uitrol zelf ontwikkeld product

Innovatieve handelsorganisatie zoekt investeerder/partner voor wereldwijde uitrol zelf ontwikkeld product

Uniek in NL ontwikkeld product voor tabaksindustrie wereldwijd. Inspelend op verlagen gezondheidsrisico's

Extra informatie

De gezondheidsproblematiek van deze tabaksgerelateerde groeimarkt is eerder geagendeerd door de WHO. Deze Nederlandse onderneming heeft hier op ingespeeld door een product te ontwikkelen dat de gezondheidsschade in zeer grote mate beperkt. Het is nu toegespitst op een specifieke niche die wereldwijd hard groeit. Alle keuringen, rapporten en dergelijke zijn gereed en het product wordt nu op kleine schaal gebruikt. Maar het is een breder toepasbaar product.

Naast het ontwikkelen van het product was ook het ontwikkelen van het machinepark een complexe en kostbare uitdaging. Dit is niet tot nauwelijks te kopiëren. Het bedrijf is nu klaar voor internationale uitrol. Wereldwijd zijn er grote gevestigde markten maar de opkomende markten bevinden zich in Amerika, Latijns Amerika, Midden Oosten, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje en Italië

De eerste groeifase zal zich richten op een omzetniveau tussen de 10 miljoen en 30 miljoen euro per jaar. Vanzelfsprekend met gezonde marges. Er wordt gezocht naar een partner/investeerder die kan bijdragen aan deze groei door bijvoorbeeld een uitstekend netwerk in deze branche. Het is noodzakelijk dat deze partner ook een substantiële financiële instapt realiseert. Zonder deze instapmogelijkheid heeft reageren geen zin.