Brasserie te koop aangeboden in Friesland met terras op een horecaplein (A locatie)

Brasserie te koop aangeboden in Friesland met terras op een horecaplein (A locatie)

Nu vooral een dagzaak maar veel uitbreidingsmogelijkheden voor diner (48 couverts binnen en 40 zitplaatsen buiten)

Extra informatie

Deze horecazaak is jarenlang een bekend restaurant geweest op het horecaplein. Een aantal jaar geleden heeft de huidige ondernemer er meer een dagzaak/brasserie van gemaakt. Dit had te maken met persoonlijke beschikbaarheid van ondernemer en het familielid waarmee samen wordt gewerkt. De kwaliteit van de brasserie staat niet ter discussie met hoge referenties op Iens en Trip-advisor.

Maar het is een overnamekandidaat aan te raden zich weer meer als restaurant met diner positioneren. Hiermee kan dus ook de zakelijke doelgroep weer beter bediend worden. Het andere aanbod op het horecaplein is namelijk wat lager gepositioneerd (pizzeria, broodjeszaak of snackbar).

Het restaurant is een aantal jaren geleden volledige facelift en behoeft geen aanvullende investeringen. Boven het restaurant is een kleine woning (een- of tweepersoons) die is inbegrepen in de huur. Het terras met 40 zitplaatsen wordt mogelijk binnenkort ook nog uitgebreid. Er wordt gewerkt met een open keuken waardoor je vanuit de keuken overzicht hebt over de zaak. Hierdoor kun je met een redelijk geringe bezetting het restaurant draaien.