Webshop te koop aangeboden voor houten tafels, kasten en banken op maat (beschermd eigen merk)

Webshop te koop aangeboden voor houten tafels, kasten en banken op maat (beschermd eigen merk)

Uitgebreid portfolio ter inspiratie voor klanten en uitstekende relatie met door verwijzende woonwinkel

Extra informatie

Deze webshop heeft een zeer goede (internationaal bruikbare) domeinnaam. Deze merknaam, kleurstelling en vormgeving zijn vastgelegd bij het Benelux merkrechten bureau. Er is een tweede platform dat gebruikt wordt voor klanten die worden doorverwezen vanuit woonwinkels. Het is dus een combinatie van twee online omgevingen;
1) Website met 100% maatwerk voor woonwinkelklanten
2) Webshop met een productportfolio met meer dan 100 producten die volledig op maat kunnen worden geleverd. De klant kan hierbij zelf zijn maatvoering ingeven.

Bestellingen uit beide omgevingen worden geproduceerd in een eigen werkplaats. Deze werkplaats met apparatuur hoeft niet te worden overgenomen. Het pand is wel te huur indien daar interesse voor is.

Voor de webshop dienen de internet marketingactiviteiten te worden uitgebreid voor meer bezoekers (op dit moment is al het bezoek organisch) en het assortiment zodat ook de conversie kan stijgen. Daarnaast kunnen voor het andere platform meerdere woonwinkels worden aangesloten.

De huidige ondernemer kan vertrekken of gedeeltelijk aanblijven afhankelijk van de wensen van de koper. Dit zou ook een investeerder kunnen zijn die onder de juiste voorwaarden instapt.