Webshop te koop aangeboden voor houten tafels, kasten en banken op maat (beschermd eigen merk)

Webshop te koop aangeboden voor houten tafels, kasten en banken op maat (beschermd eigen merk)

Uitgebreid portfolio ter inspiratie voor klanten en uitstekende relatie met door verwijzende woonwinkel

Algemeen

Referentie:
BOSN18GHF86C
Branche:
Internet- en online bedrijven
Soort bedrijf:
Webwinkels
Land:
Nederland
Regio:
Locatie anoniem
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Houten meubelen op maat (tafels, kasten,banken). Hiervoor zijn meer dan 100 aanpasbare modellen. Voor 100% maatwerk is een aparte website waarmee wordt samengewerkt met woonwinkels

Diensten:

Verkoop merk banken

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

Voor de webshop zijn de klanten landelijk dit zijn ongeveer 300 organische bezoekers per maand. Voor het maatwerk dat via een woonwinkel binnenkomt is de doelgroep regionaal.

Details

Deze maatwerk webshop staat te koop in verband met:
de ondernemer heeft nog 3 bedrijven en kan de groei niet zelfstandig realiseren. het bedrijf wordt volledig verkocht. Indicatieve omzet € 20.000 Indicatieve overnameprijs € 2.500,00

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in
  4. add_circle Opkoper - optimaliseert het bedrijf om door te verkopen

Extra informatie

Deze webshop heeft een zeer goede (internationaal bruikbare) domeinnaam. Deze merknaam, kleurstelling en vormgeving zijn vastgelegd bij het Benelux merkrechten bureau. Er is een tweede platform dat gebruikt wordt voor klanten die worden doorverwezen vanuit woonwinkels. Het is dus een combinatie van twee online omgevingen;
1) Website met 100% maatwerk voor woonwinkelklanten
2) Webshop met een productportfolio met meer dan 100 producten die volledig op maat kunnen worden geleverd. De klant kan hierbij zelf zijn maatvoering ingeven.

Bestellingen uit beide omgevingen worden geproduceerd in een eigen werkplaats. Deze werkplaats met apparatuur hoeft niet te worden overgenomen. Het pand is wel te huur indien daar interesse voor is.

Voor de webshop dienen de internet marketingactiviteiten te worden uitgebreid voor meer bezoekers (op dit moment is al het bezoek organisch) en het assortiment zodat ook de conversie kan stijgen. Daarnaast kunnen voor het andere platform meerdere woonwinkels worden aangesloten.

De huidige ondernemer kan vertrekken of gedeeltelijk aanblijven afhankelijk van de wensen van de koper. Dit zou ook een investeerder kunnen zijn die onder de juiste voorwaar..

Lees verder