Professioneel geleide, zelfstandige sportschool te koop aangeboden in Gelderland met 1100 leden

Professioneel geleide, zelfstandige sportschool te koop aangeboden in Gelderland met 1100 leden

Slimme abonnement-structuur met nog groeimogelijkheden in het aantal leden

Algemeen

Referentie:
BOSN18GJH08X
Branche:
Horeca en recreatie
Soort bedrijf:
Fitnesscentrum, sportschool
Land:
Nederland
Regio:
Gelderland
Medewerkers:
Meer dan 10
% tijdelijk contract:
60
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Fitness (360m2), groepslessen met focus op Les Mills en individuele monitoring. Er is een modulaire abonnementsvorm waardoor leden naast een basis abonnement ook aanvullende modules kunnen afnemen. Hierdoor zijn er ook interessante samenwerking mogelijkheden met omliggende sportfaciliteiten

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Een kleine 1100 leden. De meerderheid is 30+ en komt gemiddeld twee keer week trainen

Details

Deze sportschool staat te koop in verband met:
de partner van de eigenaar heeft een ander groter bedrijf waar het ondernemerstel samen in wil gaan werken Indicatieve omzet € 400.000 Indicatieve overnameprijs 350.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Deze sportschool is enkele jaren geleden overgenomen door de huidige ondernemer. De sportschool verkeerde toen in een slechte staat met zo'n 400 leden. Omdat de huidige ondernemer veel ervaring heeft met het runnen van sportscholen is er een professionaliseringsslag geweest. Zowel in de inrichting en apparatuur (met bijbehorende investering) als de marketing, werkprocessen en kwaliteitsnormen. Dit heeft geleid tot een professionele moderne sportschool met 1100 leden.

Er is een intelligente abonnement-structuur waardoor aan bestaande klanten steeds nieuwe modules kan worden aangeboden. Een logische vervolgmodule zou bij deze sportschool bijvoorbeeld voeding(sadvies) zijn. Maar er kunnen ook modules van andere partijen worden aangekoppeld (gebeurt nu al). Daarnaast kan het ledental nog groeien met zo'n 150 leden. Deze kunnen onder andere via samenwerking met verenigingen en bedrijfsfitness worden gerealiseerd.

De eigenaar werkt 20-25 uur per week op de vloer (geeft geen lessen/instructie). Voor het overige deel wordt personeel ingehuurd. Hiermee is het dus ook een interessant sportschool voor een ondernemersduo. Die samen op de vloer gaan staan en met minder personeel kunnen w..

Lees verder