Professioneel geleide, zelfstandige sportschool te koop aangeboden in Gelderland met 1100 leden

Professioneel geleide, zelfstandige sportschool te koop aangeboden in Gelderland met 1100 leden

Slimme abonnement-structuur met nog groeimogelijkheden in het aantal leden

Extra informatie

Deze sportschool is enkele jaren geleden overgenomen door de huidige ondernemer. De sportschool verkeerde toen in een slechte staat met zo'n 400 leden. Omdat de huidige ondernemer veel ervaring heeft met het runnen van sportscholen is er een professionaliseringsslag geweest. Zowel in de inrichting en apparatuur (met bijbehorende investering) als de marketing, werkprocessen en kwaliteitsnormen. Dit heeft geleid tot een professionele moderne sportschool met 1100 leden.

Er is een intelligente abonnement-structuur waardoor aan bestaande klanten steeds nieuwe modules kan worden aangeboden. Een logische vervolgmodule zou bij deze sportschool bijvoorbeeld voeding(sadvies) zijn. Maar er kunnen ook modules van andere partijen worden aangekoppeld (gebeurt nu al). Daarnaast kan het ledental nog groeien met zo'n 150 leden. Deze kunnen onder andere via samenwerking met verenigingen en bedrijfsfitness worden gerealiseerd.

De eigenaar werkt 20-25 uur per week op de vloer (geeft geen lessen/instructie). Voor het overige deel wordt personeel ingehuurd. Hiermee is het dus ook een interessant sportschool voor een ondernemersduo. Die samen op de vloer gaan staan en met minder personeel kunnen werken.