Gecertificeerd trainingsbureau te koop aangeboden gespecialiseerd in trainen van coaches

Gecertificeerd trainingsbureau te koop aangeboden gespecialiseerd in trainen van coaches

Volledige overname of een commerciële MBI kandidaat mogelijk (incl. flexibele financiële constructie)

Extra informatie

Dit trainingsbureau richt zich op het opleiden van businesscoaches, adviseurs en managers, en heeft een pakket van gecertificeerde, en branche erkende trainingen., eenvoudig te combineren met specifieke (online) leermodules Dit is een groot voordeel omdat veel met corporate en grotere organisaties wordt gewerkt en aansluit bij de PE-filosofie. Daarnaast geeft het gecertificeerde karakter ook mogelijkheden voor subsidie en opleidingsvouchers.

Men is reeds aangevangen met specifieke training en coaching in branches zoals kinderopvang. Hier zijn van overheidswege verplichtingen opgelegd. Daarnaast is er specifieke training op het gebied van loopbaanbegeleiding. Beide segmenten kunnen naast trainingen voor businesscoaches commercieel worden opgeschaald.

De trainingen combineren coaching, verandermanagement en leiderschap en zijn voor een grote doelgroep toegankelijk. Omdat wordt gewerkt met een instapcursus en vervolgcursussen. Daarom wordt er een kandidaat gezocht met commerciële drive en slagkracht die de volgende groeifase kan realiseren. Daarom is het trainingsbureau gereed om op te schalen.

De huidige eigenaar is vooral op zoek naar een geschikte kandidaat waarmee op lange termijn het bedrijf kan groeien. Liefst iemand die thuis is in de zakelijke dienstverlening, B2B, en maatwerkverkoop van opleidingen. Ook zijn opleidingsmanagers met een commerciële drive welkom.