Gecertificeerd trainingsbureau te koop aangeboden gespecialiseerd in trainen van coaches

Gecertificeerd trainingsbureau te koop aangeboden gespecialiseerd in trainen van coaches

Volledige overname of een commerciële MBI kandidaat mogelijk (incl. flexibele financiële constructie)

Algemeen

Referentie:
BOSN18HPC03W
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Advieskantoor, Zakelijke dienstverlening, Overige dienstverlening
Land:
Nederland
Regio:
Locatie anoniem
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Een gecertificeerd trainingsprogramma aan opleidingen voor businesscoaches en bedrijfsadviseurs. De opleidingen zijn gemakkelijk te combineren met branche of functie specifieke (online) leermodules, waardoor opschalen snel mogelijk is. De trainingen zijn gericht op het realiseren van aantoonbaar bedrijfsresultaat.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven

Deelnemers hebben/krijgen een coachende rol binnen een vaak wat groter bedrijf, of opdrachtgevers, meestal met als doel een succesvolle ontwikkeling, verandering of groei teweeg te brengen. Daarnaast worden ook coaches opgeleid en begeleid die zelf een praktijk (willen) hebben. (inclusief bedrijfsontwikkeling)

Details

Dit trainingsbureau staat te koop in verband met:
de oprichter en eigenaar heeft naast het trainingsbureau ook een advieskantoor en kan daardoor niet zelfstandig het trainingsbureau commercieel opschalen Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs Vertrouwelijk en afhankelijk van constructie

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in
  4. add_circle Investeerder

Extra informatie

Dit trainingsbureau richt zich op het opleiden van businesscoaches, adviseurs en managers, en heeft een pakket van gecertificeerde, en branche erkende trainingen., eenvoudig te combineren met specifieke (online) leermodules Dit is een groot voordeel omdat veel met corporate en grotere organisaties wordt gewerkt en aansluit bij de PE-filosofie. Daarnaast geeft het gecertificeerde karakter ook mogelijkheden voor subsidie en opleidingsvouchers.

Men is reeds aangevangen met specifieke training en coaching in branches zoals kinderopvang. Hier zijn van overheidswege verplichtingen opgelegd. Daarnaast is er specifieke training op het gebied van loopbaanbegeleiding. Beide segmenten kunnen naast trainingen voor businesscoaches commercieel worden opgeschaald.

De trainingen combineren coaching, verandermanagement en leiderschap en zijn voor een grote doelgroep toegankelijk. Omdat wordt gewerkt met een instapcursus en vervolgcursussen. Daarom wordt er een kandidaat gezocht met commerciële drive en slagkracht die de volgende groeifase kan realiseren. Daarom is het trainingsbureau gereed om op te schalen.

De huidige eigenaar is vooral op zoek naar een geschikte kandidaat waarmee op lan..

Lees verder