Dames- en herenkapsalon te koop aangeboden in Limburg met 70% vaste omzet

Dames- en herenkapsalon te koop aangeboden in Limburg met 70% vaste omzet

Strakke planning en bezetting waardoor zeer rendabel en met een hoge klanttevredenheid

Extra informatie

Dames- en herenkapsalon te koop aangeboden in Limburg

Deze kapsalon wordt geleid door een ondernemende en ervaren kapster. Door goed naar de klant te luisteren is een werkwijze ontwikkeld wat leidt tot hogere klantloyaliteit, vaste omzetten, hoge klanttevredenheid en een hoog rendement. De ontwikkeling en fine tuning van de werkwijze heeft enige tijd geduurd maar draait nu al jaren naar volle tevredenheid.

Er wordt gewerkt met een strakke planning en intelligente taakverdeling waardoor ook minder ervaren en goedkope kapsters 100% kunnen meedraaien met behoud van klanttevredenheid. De kapsalon is zeer geschikt voor een ondernemende kapster of een ondernemer met meerdere kapperszaken. Die kan deze rendabele vestiging laten draaien en de werkwijze doorkopiëren naar andere vestigingen.

Er zijn relatief weinig concurrenten in de omgeving. Hierdoor is er nooit iets aan marketing gedaan. En dat is zeker een kans voor nieuwe ondernemer. Ook het verruimen van de openingstijden is aan te raden. Want de doelgroep heeft meer te besteden en wil uitstekende service en flexibiliteit. De huidige onderneemster kan aanblijven en stapsgewijs afbouwen