Gevestigde crypto currency gerelateerde webshop te koop aangeboden

Gevestigde crypto currency gerelateerde webshop te koop aangeboden

Met exclusieve verkooprechten van wereldwijde topproducten. Kan snel inspelen op piekperiodes

Algemeen

Referentie:
BOSN18PHM52M
Branche:
Internet- en online bedrijven
Soort bedrijf:
Webwinkels
Land:
Nederland
Regio:
Locatie anoniem
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Korter dan 3 jaar
Levert:

Een zeer beperkt en overzichtelijk assortiment van crypto currency gerelateerde producten. Er zijn 3 merken waarvan 1 topmerk met een zeer selectieve distributie. Nieuwe merken maken hun intrede en dit biedt mogelijkheid tot uitbreiding in de toekomst.

Diensten:

Naast product verkoop is er ook uitgebreide informatievoorziening over ontwikkelingen op de crypto currency markt

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Zowel mannen als vrouwen met een affiniteit voor techniek. Sommige met ervaring in deze markt maar ook zeer onervaren klanten. Enkele honderden bezoekers per dag

Details

Deze webshop staat te koop in verband met:
het is een zeer volatiele markt en vraagt veel seo kennis. die ambitie heeft de eigenaar niet en vraagt eigenlijk om een andere eigenaar Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Deze ondernemer is op tijd begonnen met investeren in deze markt. Hierdoor heeft hij een zeer interessant en exclusief inkoop contract met de toonaangevende speler in de markt. Hierdoor heeft hij een uitstekende positie voor het moment dat deze volatiele markt zijn pieken bereikt.

Hiervoor is een zeer nette WordPress site met Woocommerce ingericht. Waar naast producten ook betrouwbare informatie te vinden is. Hierdoor bestelt 98% van de klanten het product zonder contact met de service desk te hebben. Naast de eigen website wordt ook verkocht via Google shopping en Bol.com.

Er is een vaste stroom van directe bezoekers en bezoekers via referrrals. Maar daarnaast wordt het verkeer bepaald door zoekmachine en adverteren. Een overname is vooral interessant voor een kandidaat met kennis van SEO. Daarnaast is flexibiliteit gewenst om snel te kunnen handelen. Dit is noodzakelijk om in de piekperiodes aan de snel groeiende en hoge vraag te kunnen voldoen. Daarnaast biedt het een kandidaat mogelijkheden om andere crypto currency diensten en producten aan te bieden.

Lees verder