Stressexpertisecentrum te koop aangeboden en/of franchise-onderdeel

Stressexpertisecentrum te koop aangeboden en/of franchise-onderdeel

Aantoonbaar succesvolle zelfontwikkelde methode (ook geschikt voor franchise)

Algemeen

Referentie:
BOSN18SBK49K
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Overige dienstverlening, Gezondheidszorg, Zakelijke dienstverlening, Advieskantoor
Land:
Nederland
Regio:
Zuid Holland
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Integrale (snelle) methode om mensen met een burnout weer snel in het arbeidsproces op te nemen. Zelf ontwikkelde methode met wetenschappelijke basis en aantoonbare resultaten. Goede methode om juist ook preventief in te zetten.

Diensten:

Naast korte 1-1 coachingssessies en training in groepen wordt uit 6 disciplines een behandelcombinatie samengesteld (met lichamelijke- en mentale componenten). Het doel is het herstel te bevorderen om binnen 3 maanden naar het arbeidsproces terug te keren. Dit heeft zowel een preventieve als curatieve doelstelling.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

Er is nu 2 jaar gewerkt met particulieren die zelf de behandeling betaalde. Maar het concept is ook uitstekend aan te bieden aan werkgevers, met name in de preventieve sfeer.

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
persoonlijke omstandigheden Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Investeerder
  2. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in
  3. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  4. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm

Extra informatie

Dit instituut heeft een methode ontwikkeld waar op basis van integrale behandeling van mensen met stressklachten en de preventie daarvan. Het doel is de terugkeertijd naar het arbeidsproces sterk te verkorten. De integrale methode kenmerkt zich door een maatwerktraject. Uit 6 beschikbare disciplines wordt een behandeling samengesteld op maat voor de cliënt. De methode is succesvol getest, wetenschappelijk onderbouwd en klaar om op te schalen. Zowel in de huidige praktijk (klanten komen tot ongeveer 20 km uit de omgeving) als het opzetten van nieuwe praktijken. Dit kan bijvoorbeeld ook in een sportschool of klein zorgcentrum. De methode is vastgelegd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom.

Bij een overname is een training door de huidige eigenaar noodzakelijk. Dit betreft wetenschappelijke kennis en de vertaalslag naar de praktijk. Dit zijn ongeveer 6 dagdelen. Daarnaast is eigenaar bereid (en dit is ook wel noodzakelijk) een overeengekomen periode te begeleiden. Dit hangt af van het kennisniveau van de overnamekandidaat.

Het is ook mogelijk samen een franchise organisatie op te zetten. In dit blijft de huidige eigenaar aan in een nader te overleggen constru..

Lees verder