Universeel autobedrijf te koop aangeboden in omgeving Amsterdam

Universeel autobedrijf te koop aangeboden in omgeving Amsterdam

Zeer interessant vastgoed (kooppand) bij een nieuw te bouwen shoppingmall en een bijzonder inkoopkanaal voor gebruikte auto's

Algemeen

Referentie:
BOSN18SQJ91D
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Autobedrijven, garages
Land:
Nederland
Regio:
Noord Holland
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Dagelijks worden 3 tot 4 auto's onderhouden. Jaarlijks ongeveer 150 APK keuringen van vaste klanten inclusief werkzaamheden die daar uit voortkomen. Jaarlijks worden ook zo'n 50 auto's verkocht tussen 2.500-8.000 euro. Ook de ingewikkeldere storingen worden opgelost voor zowel klanten als collega garages in de omgeving. Gespecialiseerd in Mercedes en Volkswagen.

Diensten:

Buiten de normale garage werkzaamheden wordt Het lichte schadehestel/uitdeuken wordt in huis uitgevoerd. Het grotere uitdeuken en spuiten uitbesteed. Daarnaast ook schade expertise en diagnose en reparatie van LPG installaties.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

Klanten komen uit de regio met een straal van 0-35 KM,. Auto's worden landelijk verkocht via de autoplatformen. LPG diagnose en reparatie wordt ook voor LPG inbouwbedrijven uitgevoerd

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
andere ambities Indicatieve omzet € 200.000 Indicatieve overnameprijs Volgt later bij serieuze interesse

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Dit kleinschalige autobedrijf is al tientallen jaren een begrip bij haar klanten. Wat het autobedrijf zo interessant maakt voor een overnamekandidaat is enerzijds het vastgoed en anderzijds de unieke inkoopmogelijkheid van gebruikte auto's vanuit Duitsland.

Het vastgoed is gelegen aan een zeer drukke doorgaande weg. Voor het pand kunnen 10 auto's staan achter het pand is nog 100 m² beschikbaar. De werkplaats van 250 m² telt twee bruggen en kan met enige verbouwing worden uitgebreid naar drie bruggen. Boven de garage zitten twee woningen (2x 150m2) die worden verhuurd. De huuropbrengsten van de woningen dekken zo goed als de kosten van het hele pand. Maar in overleg kunnen huurders ook het pand verlaten zodat de overnamekandidaat zelf kan kiezen hoe hij hiermee omgaat. Er is een zeer sterke voorkeur voor de verkoop van het pand. Op zo'n 200 m wordt ook een shoppingmall gebouwd. Hierdoor wordt het pand ook voor andere doeleinden bruikbaar.

Daarnaast is er een interessante link naar Duitsland voor de inkoop van gebruikte auto's. Dit doet het bedrijf al zeer lang en heeft hier uitstekende relaties voor. De huidige ondernemer heeft gemiddeld slechts 10 auto's te koop staan. Maar..

Lees verder