Universeel autobedrijf te koop aangeboden in omgeving Amsterdam

Universeel autobedrijf te koop aangeboden in omgeving Amsterdam

Zeer interessant vastgoed (kooppand) bij een nieuw te bouwen shoppingmall en een bijzonder inkoopkanaal voor gebruikte auto's

Extra informatie

Dit kleinschalige autobedrijf is al tientallen jaren een begrip bij haar klanten. Wat het autobedrijf zo interessant maakt voor een overnamekandidaat is enerzijds het vastgoed en anderzijds de unieke inkoopmogelijkheid van gebruikte auto's vanuit Duitsland.

Het vastgoed is gelegen aan een zeer drukke doorgaande weg. Voor het pand kunnen 10 auto's staan achter het pand is nog 100 m² beschikbaar. De werkplaats van 250 m² telt twee bruggen en kan met enige verbouwing worden uitgebreid naar drie bruggen. Boven de garage zitten twee woningen (2x 150m2) die worden verhuurd. De huuropbrengsten van de woningen dekken zo goed als de kosten van het hele pand. Maar in overleg kunnen huurders ook het pand verlaten zodat de overnamekandidaat zelf kan kiezen hoe hij hiermee omgaat. Er is een zeer sterke voorkeur voor de verkoop van het pand. Op zo'n 200 m wordt ook een shoppingmall gebouwd. Hierdoor wordt het pand ook voor andere doeleinden bruikbaar.

Daarnaast is er een interessante link naar Duitsland voor de inkoop van gebruikte auto's. Dit doet het bedrijf al zeer lang en heeft hier uitstekende relaties voor. De huidige ondernemer heeft gemiddeld slechts 10 auto's te koop staan. Maar achter het pand is nog ruimte om dit uit te breiden. Het kanaal naar Duitsland kan probleemloos vervijfvoudigd worden in aantal auto's. Hiermee is het interessant voor overnamekandidaat die meer focus op de verkoop wil leggen.