Innovatief en zeer rendabel 3D fotografiebedrijf te koop

Innovatief en zeer rendabel 3D fotografiebedrijf te koop

Fotografeert personen 3D. Wat kan worden omgezet in fysieke beeldjes of toepasbaar is in een digitale wereld

Algemeen

Referentie:
BOSN18VSH89S
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Marketing- en reclameadviesbureaus, Zakelijke dienstverlening, Overige dienstverlening
Land:
Nederland
Regio:
Locatie anoniem
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Korter dan 3 jaar
Levert:

Een zelf ontwikkelde zeer geavanceerde mobiele 3D fotostudio. Op zeer hoge snelheid kunnen hier personen worden gefotografeerd. En deze 3D foto's kunnen worden gebruikt voor het produceren van kleine standbeeldjes

Diensten:

Het 3D fotomateriaal kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor op een website of in een animatie. Dit is nog een onontgonnen markt maar de technologie van dit bedrijf is daar op voorgesorteerd

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven, Non-profit instellingen

Het mobiele karakter biedt mogelijkheden om voor eigen rekening evenementen te bezoeken. Maar het bedrijf wordt ook ingehuurd door zakelijke klanten die hun stakeholders (medewerkers, klanten en prospect) een uniek geschenk willen geven.

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
de eigenaar heeft een (niet concurrerend) fotografie bedrijf en kan dit niet combineren Indicatieve omzet € 800.000 Indicatieve overnameprijs 175.000 euro (en dit is onder de waarde van de inventaris)

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

De eigenaar van deze onderneming heeft een sterke achtergrond in fotografie. Na een lang R&D traject heeft hij een methode ontwikkeld om snel mensen in 3D te fotograferen. Hiervoor is een mobiele, volledig selfsupporting, inclusief stroom, studio ontwikkeld welke op evenementen staat. Dit gebeurt (betaald) op uitnodiging van bedrijven. Of voor eigen exploitatie. Deze evenementen zijn extreem winstgevend.

De beelden worden nu omgezet in fysieke (stand)beeldjes van mensen. Maar het digitale 3D bestand is ook bruikbaar in de digitale wereld. Voor animaties, profielfoto's, schoolfoto's of andere digitale toepassingen. Door de hoeveelheid aan toepassingen is het aan een nieuwe commerciële overnamekandidaat om de huidige succesvolle markten te continueren en nieuwe aan te boren.

De overnamesom ligt onder de waarde van de inventaris en er hoeft geen vast personeel te worden overgenomen. Qua kennisniveau is het gebruik van de apparatuur binnen een dag aan te leren aan 'ongeschoolde' medewerkers.

Lees verder