Autobedrijf te koop aangeboden in Noord Nederland

Autobedrijf te koop aangeboden in Noord Nederland

Ideaal gelegen op een autoboulevard tussen merkdealers

Algemeen

Referentie:
BOSN18WQD54Z
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Autobedrijven, garages
Land:
Nederland
Regio:
Locatie anoniem
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Nieuwe en gebruikte auto’s. Op jaarbasis worden zo'n 150 auto's verkocht in iedere prijsklasse. Daarnaast nog enkele nieuwe auto’s.

Diensten:

Reparatie en onderhoud van personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Zowel van particulieren als bedrijven en leasemaatschappijen. Apk- en aircoservice. Wij bieden een mobiliteitsgarantie.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Particulieren, bedrijven en leasemaatschappijen. We nemen alle automerken in reparatie. Er zijn twee merkspecialisaties in huis. Veel vaste klanten uit een straal van 20 km. Dankzij haal- en brengservice ook klanten uit een straal van 30km.

Details

Dit autobedrijf staat te koop in verband met:
pensioengerechtigde leeftijd van huidige eigenaar. Indicatieve omzet € 1.250.000 Indicatieve overnameprijs n.o.t.k.
Koop, maar ook huur behoort tot de mogelijkheden.

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Dit autobedrijf is van dealer naar een servicepunt gevormd met een goede verbinding naar de regionale dealer. De ondernemer wilde gezien zijn leeftijd van ondernemer niet investeren in de ombouw van de locatie (dit was nodig voor dealerschap). In goed overleg is de vestiging een servicepunt geworden met een goede verbinding naar de regionale dealer.

Dit heeft zeer goed uitgepakt voor het huidige rendement van 1,8%. Er is een sterke groei in de universele markt, voor zowel onderhoud als verkoop van auto’s. De werkplaats heeft vier bruggen en er is een showroom van 300 m². Er zijn drie monteurs werkzaam. Daardoor zijn er ook nog uitbreidingsmogelijkheden.

Het vastgoed wordt bij voorkeur verkocht (295K) maar huur is bespreekbaar. Het perceel is ruim 1700 m² groot waarvan 750m² bebouwd

Lees verder