Handelsonderneming te koop aangeboden met uniek assortiment eigen merk hygiene producten

Handelsonderneming te koop aangeboden met uniek assortiment eigen merk hygiene producten

Unieke 'instap producten'', met herhalingsaankoop bij 300 klanten die frequent worden bezocht

Algemeen

Referentie:
BOSN19SKG60T
Branche:
Groothandel
Soort bedrijf:
Overige groothandel, Handelsonderneming
Land:
Nederland
Regio:
Locatie anoniem
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Assortiment schoonmaakproducten waarvan de 3 hoofd categorieën van eigen merk. Hiermee kan 95% van de schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. Dit zijn verbruiksproducten dus klanten hebben herhaalaankopen. Daarnaast wordt een breder assortiment aangeboden dit is een breed maar ondiep assortiment (bijv. 1 goed merk van een categorie)

Diensten:

Naast producten worden ook installatie, bijvullen, reparatie en voorraadmanagement voor klanten uitgevoerd

Doelgroep(en):

Bedrijven, Non-profit instellingen

Bedrijven door heel NL die zelf hun hygiëne producten regelen. Bij zo'n 300 klanten wordt actief en frequent geleverd. Hieronder ook veel restaurants, campings en andere horeca bedrijven. Afhankelijk van omvang worden klanten maandelijks bezocht of in lagere frequentie

Details

Deze handelsonderneming staat te koop in verband met:
leeftijd Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs In overleg afhankelijk van overnameconstructie

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in

Extra informatie

Deze handelsonderneming heeft een aantal unieke peilers. Enerzijds zijn dat uitstekend werkende hygiëne producten die in concentraat met bijbehorende dosering worden geleverd. Dit bespaart ruimte en is duurzaam. De kern producten zijn verbruiksproducten die van eigen merk worden geleverd. Daarnaast worden aanpalende producten verkocht zodat in alle behoefte van de klanten kan worden voorzien.

Anderzijds is de huidige ondernemer zeer service gericht en ziet de kansen om de klanten te helpen en dus de omzet te verhogen. Niet 'pusherig' maar op basis van advies.

Idealiter komt een overnamekandidaat enige tijd meedraaien om op termijn de volledige zaak over te nemen. Hierin zijn bij de juiste kandidaat diverse financiële en meewerkconstructies mogelijk. Maar de juiste kandidaat moet wel echt commercieel zijn.

Lees verder