Rendabele internationale handelsonderneming te koop aangeboden met 100% eigen merk en design woonaccessoires

Rendabele internationale handelsonderneming te koop aangeboden met 100% eigen merk en design woonaccessoires

Verkoop via 300 winkels in heel Europa - eigen succesvolle signature

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN20LXM40M
Branche:
Groothandel
Soort bedrijf:
Groothandel in textiel (algemeen), Handelsonderneming
Land:
Nederland
Regio:
Gelderland
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Zelf ontworpen (eigen merk) vooral textiel woonaccessoires in meer dan 5 thema collecties per jaar. Snel wisselende vernieuwende collecties met limited voorraden in diverse thema’s. De producten worden voornamelijk in Azië geproduceerd. Qua kleuren, design en prints heeft het bedrijf een onderscheidende en populaire signatuur. Het assortiment bestaat per seizoen uit een groot aantal vaste en een kleiner aantal wisselende producten die middels andere printjes steeds vernieuwend zijn. De collectie bestaat per seizoen gemiddeld uit zo’n 200 producten. Hierin wordt een jaar vooruit gewerkt.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

De collecties worden verkocht aan woonwinkels, cash and carries en drogisterijen en kadowinkels in heel Europa. Er zijn zo'n 300 verkooppunten in Europa. Daarnaast is er een website voor consumenten. Maar dit is meer een service kanaal en doet minder dan 3% van de omzet (en wordt afgebouwd)

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
de eigenaren na meer dan 25 jaar het stokje graag willen overdragen om zelf een wat rustiger leven te leiden. de eindverantwoordelijke voor de collectie wil in overleg nog een aantal jaren in dienst blijven voor de continuïteit van de collectie. Indicatieve omzet € 1.000.000 Indicatieve overnameprijs In overleg afhankelijk van constructie

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiele koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Dit Nederlandse interieurmerk ontwerpt en verkoopt kleurrijke woonaccessoires van eigen merk via 300 winkels verspreid over Europa. De signatuur is zeer onderscheidend en de marges voor de winkels goed. De productie is ge-outsourced naar kwalitatieve leveranciers in Azië.

Met ongeveer 1 mio euro omzet en een marge rond de 50% is het bedrijf zeer rendabel voor de twee eigenaren. Het bedrijf is gezond, transparant en overzichtelijk. Met een juiste visie en enthousiasme kan het gemakkelijk worden gecontinueerd en heeft het genoeg uitbreidingsmogelijkheden. Het is gevestigd in een karakteristiek huurpand. Het bedrijf heeft daarbij nog 2 mooie verkooppunten op externe locati..

Lees verder