Fietsenwinkel met als specialisatie  elektrisch voertuigen te koop aangeboden in Noord Holland

Fietsenwinkel met als specialisatie elektrisch voertuigen te koop aangeboden in Noord Holland

80% fietsen, 350m2 winkel met 90m2 werkplaats. Het gehele pand (met meer m2) is ook te koop met of zonder huurders

Algemeen

Referentie:
BOSN20NDM47C
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Tweewielerspeciaalzaken, Motorenspeciaalzaken
Land:
Nederland
Regio:
Noord Holland
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Verkoop van elektrische voertuigen (fietsen, scooters, scootmobiel, gehandicaptenfietsen, specials). Het betreft een beperkt aantal merken (Wel A-kwaliteit)

Diensten:

Naast verkoop ook reparaties en onderhoud. En het in beperkte mate ombouwen van standaard of speciale fietsen op basis van maatwerk. Accu revisie wordt uitbesteed

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

De winkel bedient een doelgroep in een straal van 30KM. Er wordt ook onderhoud uitgevoerd op elektrische voertuigen (geen auto's) die elders zijn gekocht

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
leeftijd Indicatieve omzet € 350.000 Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  2. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm

Extra informatie

Deze winkel is opgezet door ondernemers die echt kwalitatieve merken en goede service willen aanbieden. Daarom is gekozen voor specialisatie op elektrische voertuigen (geen auto's). 80% betreft fietsen van een toonaangevend merk dat niet op iedere hoek van de straat wordt verkocht.

Naast verkoop nieuw is er ook veel onderhoud voor eigen klanten maar ook andere merken. Hier ligt ook nog een groeimogelijkheid. Er is een werkplaats met ruimte voor 4 monteurs. De locatie van 350m2 (er kan nog een tweede verdieping in worden gebouwd) is eigenlijk geschikt voor een grootschaliger service center dat naast verkoop ook hoogwaardige service levert. Zelfs inclusief accu-revisie. Hier is veel vraag naar maar wordt nu uitbesteed.

De eigenaren zijn op leeftijd en werken nu als 1,5 FTE in het bedrijf ivm andere werkzaamheden en daardoor groeit het niet door. Een jonger ondernemersduo kan deze stap wel maken. Zeker gezien deze groeimarkt.

De winkel is nu 350m2 groot en wordt gehuurd. Maar bevindt zich in een groter pand met 2 andere huurders. Het pand kan ook worden gekocht (met of zonder de andere huurders).

Lees verder