Bouwbedrijf te koop aangeboden in Zuid Holland met allround eigen team van 6 man

Bouwbedrijf te koop aangeboden in Zuid Holland met allround eigen team van 6 man

Gespecialiseerd in dakopbouwen en terugbrengen van woningen in oude staat (regio Den Haag)

Algemeen

Referentie:
BOSN20PCJ46Q
Branche:
Bouw
Soort bedrijf:
Aannemersbedrijven
Land:
Nederland
Regio:
Zuid Holland
Medewerkers:
5-10
% tijdelijk contract:
65
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Dakopbouw (extra woonlagen creëren) en renovaties (vaak hele woningen/herenhuizen, terugbrengen naar oude staat). Dit zijn projecten tussen de 125.000 euro en 200.000. Jaarlijks zo'n 6-8 grote projecten en daartussen worden nog vaak klussen aan toegevoegd (tussendoor gedaan).

Diensten:

Wat kleine aanvullende verbouwingen bij bestaande klanten zoals keuken, badkamer en toilet.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

80% van de klant woont in Den Haag in een karakteristiek pand. Bovengemiddeld inkomen. 15% van de klanten in een straal van 20km rond Den Haag

Details

Dit bouwbedrijf staat te koop in verband met:
de eigenaar is een vakman en wil niet zelfstandig nog groter groeien. hij wil eventueel wel aanblijven Indicatieve omzet € 1.000.000 Indicatieve overnameprijs In overleg en afhankelijk van constructie

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in

Extra informatie

Dit bouwbedrijf bestaat langer dan 15 jaar en heeft een eigen team van 6 man. Alleen schilder- en stukadoorswerk wordt uitbesteed. De eigenaar is meewerkend voorman/vakman en wil altijd hoge kwaliteit kunnen leveren. Er is een orderportefeuille van een jaar door zeer veel klanten die via via komen.

Er komen nog veel meer aanvragen binnen maar door de lange wachttijd kiezen klanten soms toch voor een ander. Terwijl andere klanten meer willen betalen om sneller door dit bouwbedrijf te worden geholpen. Dit komt door de uitstekende referenties. Maar de eigenaar wil niet zelfstandig groeien. Hij is meer een meewerkend vakman dan een manager.

Het bedrijf is nu zeer rendabel voor de eigenaar en een mooie basis om verder te groeien met meer medewerkers. Nog beter zou zijn een transformatie naar bouwen in de eigen werkplaats. Dat vergt een grotere werkplaats dan de huidige 250m2 maar het huurcontract is per maand opzegbaar. Dus verplaatsen goed mogelijk. Maar dat wil de eigenaar niet zelfstandig. Hij wil wel aanblijven als meewerkend voorman indien gewenst.

Lees verder