Innovatief warmtepompbedrijf te koop aangeboden met octrooi met internationale potentie

Innovatief warmtepompbedrijf te koop aangeboden met octrooi met internationale potentie

*Investeerder gezocht* Patent op technologie met een extreem rendement daarnaast ook een eenvoudige installatie

Algemeen

Referentie:
BOSN20PFK96L
Branche:
Industrie
Soort bedrijf:
Machinefabrieken en machinebouw, Overige industrie, Metaal industrie
Land:
Nederland
Regio:
Noord Holland
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Zelf ontwikkelde (en gepatenteerde) warmtepomp met uitzonderlijk hoog constant rendement door het op een slimme manier genereren en omzetten van warmte. Hierop is een patent verleend.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven, Consumenten - particulieren

Het gepatenteerde product is volledig gereed voor grootschalige productie. Maar productie en distributie moet nog georganiseerd en opgeschaald worden. Verkoop en installatie kan door door installatiebedrijven plaatsvinden. Directe verkoop is ook mogelijk. Hiervoor is vooral in Noord Europa (NL, Duitsland en Scandinavië een markt).

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
het gepatenteerde prototype is uit-ontwikkeld. voor productie op grote schaal zijn meer financiële middelen en organisatorische slagkracht nodig Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs In overleg afhankelijk van constructie

Gewenste kopers
  1. add_circle Investeerder
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Deze onderneming investeert al jarenlang in een extreem rendabele warmtepomp. Deze onttrekt- en zet energie om via een gepatenteerde technologie/methode. Er is € 850.000 euro geïnvesteerd tot nu toe. En er is nog zo'n € 100.000 aanvullende investeringen nodig voor daadwerkelijke productie. De aanvullende investering is nodig voor:
- certificering (TUV, KIWA)
- het ontwikkelen van de ombouwkast volgens het beschikbaar industrieel ontwerp

De warmtepomp heeft een merknaam en is met name interessant in Noord Europa (NL, Duitsland en Scandinavië). In de zakelijke markt kan deze technologie gebruikt worden voor het grote aardgasgebruik zoals in de glastuinbouw, bij zwembad - en kantoorverwarming. Het betreft een horizontale warmtewisselaar op 1,40 M diepte gevuld met leidingwater voor het genereren van warmte. Dit vereist dus oppervlakte. Daarnaast kunnen de leidingen ook in water (bijv een sloot) worden gelegd.

De vervolgstap zit in het daadwerkelijk grootschalig in productie nemen en het opzetten van distributiekanalen. Daarmee is het interessant voor een productie bedrijf of een leverancier van energieproducten die al de distributiekanalen heeft.

Er is op dit moment e..

Lees verder