Landelijk actief in carports gespecialiseerd productiebedrijf te koop aangeboden (inclusief montage)

Landelijk actief in carports gespecialiseerd productiebedrijf te koop aangeboden (inclusief montage)

Uniek design en kwaliteit. Met een prefab productieproces zodat in heel NL,België en Duitsland kan worden geleverd

Algemeen

Referentie:
BOSN20SML98B
Branche:
Industrie
Soort bedrijf:
Metaal industrie, Overige industrie
Land:
Nederland
Regio:
Gelderland
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Zelfontwikkelde hoogwaardige aluminium carports en overkappingen. Deze worden grotendeels prefab gemaakt in de werkplaats. Het spuiten wordt uitbesteed. Een carport kost tussen de 5.000 en 15.000 euro. Daarnaast zijn er zelf ontwikkelde overkappingen voor bijv. een tuin of patio. Dit zijn grotere projecten.

Diensten:

Naast productie wordt ook door eigen medewerkers gemonteerd bij de klant

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

90% wordt verkocht aan de particulier in NL en België. Incidenteel wordt als onderaannemer van een bouwbedrijf opgetreden. Of projecten aan VVE's geleverd

Details

Indicatieve omzet € 800.000 Indicatieve overnameprijs 470.000 euro

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Deze ondernemer heeft een bijzondere carport ontwikkeld. Met een mooi desig, uitstekende kwaliteit en en prefab productieproces. Dit levert naast opvallend mooie carports ook een snelle montage op. 1 man kan in 1 dag een carport plaatsen. Hierdoor kunnen klanten in heel NL worden bediend (beperkte reis- en arbeidstijd op locatie).

Er staan duizenden carports van dit bedrijf in NL. Het bedrijf is toe aan een groeifase waarin zowel commercie als productie wordt opgeschaald. Dit kan relatief makkelijk via online marketing. Ook qua personeel zijn er geen extreme eisen aan personeel. Met name het productontwerp is zeer intelligent. De Duitse markt is ook interessant en het spuiten wordt uitbesteed. De rest gebeurt in huis tot en met montage bij de klant. Er is een huurpand van 800m2 en ene machinepark van 170.000 euro en een voorraad van 70.000 euro.

De toepassing is ook geschikt voor terrasoverkapping en er is een geavanceerde oplossing voor tuinoverkappingen. Maar deze markt is concurrerender. De eigenaar kan nog een periode aanblijven voor een soepele overdracht.

Lees verder