Innovatief concept in de biermarkt zoekt marketing partner.                (Youtube FLAVAdrinks trailer 1'59'')

Innovatief concept in de biermarkt zoekt marketing partner. (Youtube FLAVAdrinks trailer 1'59'')

Maak in 1 seconde speciaalbier, thuis, voor eigen gebruik - Marketingkennis in ruil voor management fee en mede eigenaarschap

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN21KVC98X
Branche:
Industrie
Soort bedrijf:
Voedingsmiddelen industrie
Land:
Nederland
Regio:
Noord Holland
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Geconcentreerd, licht alcoholische biersmaak, voor thuisbereiding speciaalbieren. 1 shot van dit product + pilsje = 1 echt lekkere Weissen, Rosé, Bock, etc. .... komt door de brievenbus, "Bier door de brievenbus".

Diensten:

Bulkproductie is uitbesteed, de laatste fase van het productieproces en bottelen wordt in eigen huis gedaan. Dit biedt receptbescherming en vele toepassingsmogelijkheden in schaal en marktdifferentiatie. Kennis en capaciteit zijn er om iedere 6 weken een nieuwe drank te ontwikkelen.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Het product is zeer mediageniek en social media waardig. Thuismarkt reageert zeer positief. Eerste markt is dan ook thuismarkt. Groei naar retail, supermarkten, horeca en White label in volgende fasen mogelijk. Alles hangt samen met absorptie door de markt en beschikbare marketingbudgetten.

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
ik zoek via deze weg een toekomstig commercieel directeur/ondernemer, die de online verder strategie vorm geeft. grote plannen voor internationalisering. Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs In overleg, (online marketing) kennisinbreng is belangrijker dan geld. Mee-investeren is ook mogelijk, u maakt dan deel uit van een kleine groep investeerders.

Gewenste kopers
 1. add_circle Financiele koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
 2. add_circle Investeerder

Extra informatie

Een team van bevlogen en ervaren ondernemers heeft een uniek product ontwikkeld voor de biermarkt. Het is een toevoeging die normaal bier transformeert in een speciaal bier. Dit voeg je toe in een kleine hoeveelheid, een shot, in glas, fles of op tap.

Het product en productie is gereed en de testen zijn zeer succesvol verlopen. Gebleken is dat directe (online) verkoop aan consumenten het meest interessant is qua acceptatie en marges.
Het product is toepasbaar in horeca maar horecaondernemers zijn terughoudend gezien hun samenwerking met bestaande bierleveranciers.
Het product is ook toepasbaar in de supermarkt. Maar deze retailers stellen vaak extreem hoge eisen op h..

Lees verder