Delicatessenwinkel  te koop aangeboden in Brabant (o.a. kaas, broodjes, traiteur)

Delicatessenwinkel te koop aangeboden in Brabant (o.a. kaas, broodjes, traiteur)

Met goede keuken voor maaltijden en catering - 10% van de omzet via de webshop

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN22FFD72Z
Branche:
Detailhandel food
Soort bedrijf:
Levensmiddelendetailhandel, Overige foodbedrijven
Land:
Nederland
Regio:
Noord Brabant
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
80
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Hollandse en buitenlandse kaas, vleeswaren, antipasti (tapenades, olijven etc.), verse maaltijden, broodjes, borrelplanken, delicatessen (houdbaar en vers)

Diensten:

Er is een mogelijkheid voor catering (op locatie), er is ook een complete keuken. De huidige eigenaar heeft dat i.v.m. urenbesteding afgebouwd. De webshop doet ook 10% van de omzet, daarnaast worden er in december kerstpakketten geproduceerd.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

Door goede ligging in het winkelcentrum veel vaste klanten en passanten. Omdat er ook unieke Italiaanse producten zijn komen mensen ook van verder.

Details

Deze delicatessenwinkel staat te koop in verband met:
andere ambities Indicatieve omzet € 250.000 Indicatieve overnameprijs € 85.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Deze delicatessenzaak in Brabant staat te koop in verband met andere ambities van de onderneemster. Zij staat vooral zelf in de zaak en is daardoor beperkt in het aanbod van maaltijden, (arbeidsintensieve) borrelplanken. Daarnaast is ook de catering afgebouwd, hier is wel inventaris voor aanwezig.

De delicatessenzaak is eigenlijk interessant voor een duo. Er is nu zo'n 60.000 euro marge per jaar maar daarvan gaat 30.000 euro op aan personeelskosten. De webshop zet ook zo'n 25.0000 euro om en kan ook verder groeien door het unieke aanbod. Kerstpakketten zorgen in december voor een flinke boost, waar met meer marketing veel groei in mogelijk is. Er is een spaarkaart systeem met 800-900 klanten in het digitale bestand.

De winkel is een huurpand van 75m2 en zit in een goed winkelcentrum. De delicatessenwinkel is instapklaar, zeer netjes onderhouden en zeer representatief. Er is ongeveer 45.000 euro voorraad en inventaris. De overnamesom van 85.000 euro is derhalve snel terug te verdienen, zeker gezien de groeimogelijkheden.

Lees verder