Grote sportschool te koop aangeboden in Overijssel in een unieke locatie

Grote sportschool te koop aangeboden in Overijssel in een unieke locatie

Kooppand inclusief woonhuis op 4300 vierkante meter - ruime flexibele ruimtes - oneindige mogelijkheden

Algemeen

Referentie:
BOSN22RQG94R
Branche:
Horeca en recreatie
Soort bedrijf:
Fitnesscentrum, sportschool
Land:
Nederland
Regio:
Overijssel
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Fitness, kracht, boks, personal, small group, conditie/circuit training. Het fitness- en aparte krachtcentrum zijn gebaseerd op zgn. “low budget” faciliteiten. Leden kunnen voor een zeer laag maandbedrag vrij trainen met lichte begeleiding. In de grote boks- en zelfverdedigingszaal (met boksring) is een grote muscle cave voor diverse vormen van trainingen.

Diensten:

Er is een aparte afdeling, genaamd studio “Your Body Reset” voor personal- en smallgroup training waar men zowel binnen als buiten kan sporten. Er is ook een apart gebouw met twee mooie opleidingsruimtes. Deze wordt verhuurd voor o.a. BHV/EHBO opleidingen. Inpandig is ook een woongedeelte met tuin van ca. 800m2

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Leden uit de wijde omgeving en dagelijks groeit het ledenaantal

Details

Dit Sportschool staat te koop in verband met:
leeftijd vandaar dat het onroerend goed wordt mee verkocht Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Investeerder
  2. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  3. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Compleet fitness/sportcentrum (met woonhuis) met deels low budget sporten. Door de flexibele ruimtes kan het gecombineerd worden met persoonlijke aandacht/trainingen. Iedere dag komen er leden bij zeker na een recente aanpassing bij het centrum waar men ook buiten en binnen kan sporten in de nieuwe sportstudio “Your Body Reset “. Gezien het nieuwe concept en de ruimtes met diverse mogelijkheden kan dit nog sterk stijgen.

Aanbod van fitness, kracht, boks, personal, small group, conditie/circuit training. Het fitness en aparte krachtcentrum zijn gebaseerd op zgn. “low budget” faciliteiten. Leden kunnen voor een zeer laag maandbedrag vrij trainen met lichte begeleiding.

De bokszaal heeft een boksring en ook een gedeelte waar men zich kan uitleven in touwen, netten en een muscle cave, Uitermate geschikt voor doelgroepen zoals brandweer, politie enz. Bokstrainingen worden gegeven door twee gediplomeerde (ZZP) trainers.

Buiten onder een overkapping zijn er ook bokszakken en een mooie grote zgn. “muscle cave” aanwezig. Naastgelegen is modern nieuw gebouw met eigen ingang naar twee mooie opleidingsruimtes. Hier worden periodiek BHV/EHBO opleidingen gegeven (externe o..

Lees verder