Kleinschalig fashionmerk met webshop en social kanalen te koop aangeboden

Kleinschalig fashionmerk met webshop en social kanalen te koop aangeboden

In korte tijd sterk gegroeid - professioneel opgezet - veel groei mogelijk qua assortiment en online

Algemeen

Referentie:
BOSN22RZC66J
Branche:
Internet- en online bedrijven
Soort bedrijf:
Webwinkels
Land:
Nederland
Regio:
Overijssel
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Korter dan 3 jaar
Levert:

Eigen merk t-shirts en hoodies met eigen print aangevuld met custom sneakers, sieraden, tassen en andere modeitems. Deze laatste worden ingekocht uit een merkloze collectie.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Vooral vrouwen van 18 -30 jaar (goed in beeld door de Instagram en website cijfers). 90% Nederlandse klanten en 10% Belgisch. Er zijn zo'n 7000 Instagram volgers en zo’n 3700 Tiktok volgers.

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
andere ambities Indicatieve omzet € 25.000 Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Dit fashionmerk is opgezet door twee jonge onderneemsters met als doel kennis maken met het (online) ondernemerschap. Zij hebben ook andere activiteiten dus kunnen maar beperkt tijd investeren in het bedrijf. Dit heeft geleid tot keuzes waarbij merk, webshop en Instagram kanaal zeer professioneel zijn opgezet.

Qua assortiment zijn een aantal categorieën (T-shirts en hoodies) onder eigen naam en designs ontwikkeld. Overig assortiment (fashion, accessoires en sneakers) worden elders ingekocht en nog niet van eigen merk voorzien.

Het afgelopen jaar zijn er bijna 50.000 unieke gebruikers geweest. Zo'n 71% van de bezoekers via sociale media en 15% van het verkeer organisch.

Hiermee is het een mooie springplank voor een ondernemer dat het merk wil uitbouwen. Nu worden kleine aantallen ingekocht en hoge doorloopsnelheid nagestreefd. Maar werken met meer collecties voorzien van eigen merk is eigenlijk de volgende stap. Ook het uitbouwen van het Instragram kanaal zal de omzet doen stijgen.

Lees verder