Innovatief fast service  restaurant te koop aangeboden in Oost Nederland (extreem hoge klantwaardering)

Innovatief fast service restaurant te koop aangeboden in Oost Nederland (extreem hoge klantwaardering)

Luxe cafetaria 2.0 - met eigen recepturen - nu alleen avondzaak (uitbreidbaar) - met overdekt terras - bezorg en catering mogelijkheden
Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar
Algemeen
Referentie:
BOSN22WTG57W
Branche:
Horeca en recreatie
Soort bedrijf:

Cafetaria, Restaurants, Horeca gemengd

Land:
Nederland
Regio:
Locatie anoniem
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Hoogwaardige en ambachtelijke hamburgers, frites en menu's en gerechten met eigen signatuur en receptuur. Gasten eten binnen of op groot terras gemiddeld een uur tot 5 kwartier en besteden rond de 30 euro.

Diensten:

Ook een beperkt regulier cafetaria assortiment (frites en snacks) maar beperkt tot hardlopers maar wel kwalitatief hoogwaardig. Dit kan worden afgehaald. Bezorgen is een optie maar wordt niet gedaan. Daarnaast is catering mogelijk

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

Gevestigd in en grotere plaats heeft men een brede, groeiende en terugkerende doelgroep

Details

Dit restaurant staat te koop in verband met:
andere ambities

Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later

Het restaurant staat te koop met een indicatieve overnamesom van:

250.000 euro

Het restaurant is te koop en geschikt voor:

  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder
Extra informatie

Deze ondernemer heeft altijd aan de innovatieve kant van de horeca gewerkt. Daarna heeft hij (jaren geleden) zelf een eigen concept neergezet. Dit groeide meteen uit tot een succes. Omdat met de snelheid van een cafetaria combineert met de kwaliteit van een normaal restaurant met eigen gerechten. En dit alles in een warme gastvrije sfeer.

Door een groot overdekt terras (100 plaatsen), afhalen en bezorgmogelijkheden is het restaurant bestendig bij lockdowns. Daarnaast is cateren een optie. Dit wordt beperkt gedaan maak kan meer worden gepromoot.

De zaak is met en zonder personeel over te nemen. Het pand is huur. De winstgevendheid is voldoende dat bijvoorbeeld ouders dit voor hun kinderen kopen. De huidige ondernemer kan zorgen voor een nette overdracht.

Lees verder