*TIP* Investeerder gezocht voor een innovatieve landelijk opererende gespecialiseerde zorgaanbieder

*TIP* Investeerder gezocht voor een innovatieve landelijk opererende gespecialiseerde zorgaanbieder

2 mio omzet - Service provider met uniek ICT platform - goed schaalbaar - geschikt om dominante marktleider te worden

Algemeen

Referentie:
BOSN22YJD46P
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Gezondheidszorg
Land:
Nederland
Regio:
Locatie anoniem
Medewerkers:
Meer dan 10
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Specifieke zorgopdrachten door heel Nederland met een netwerk van ruim 100 professionals. De diensten worden geleverd als een service provider aan ziekenhuizen, ziekenhuisapotheken, farmaceutische groothandels en farmaceuten. Het betreffen lange termijn contracten. Momenteel worden zo'n 30.000 zorgopdrachten per jaar uitgevoerd.

Diensten:

Via een zeer geavanceerd software platform wordt de dienst in Nederland landelijk georganiseerd en volledig transparant en real time gerapporteerd aan opdrachtgevers. Het volledige dienstverleningsmodel inclusief de software kan tevens wereldwijd aan lokale providers worden verkocht en geïmplementeerd.

Doelgroep(en):

Bedrijven, Non-profit instellingen

Ziekenhuizen, farmaceuten, ziekenhuisapotheken, medische groothandels, overige zorginstellingen en verzekeraars in Nederland

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
de onderneming heeft financieel en operationele slagkracht nodig om op te schalen naar de volgende groeifase Indicatieve omzet € 2.000.000 Indicatieve overnameprijs In overleg afhankelijk van constructie

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Bedrijfskundig gezien richt deze organisatie zorgopdrachten anders in dan de traditionele markt. Hiervoor is een zeer geavanceerde ICT operationeel en zijn de kosten, de kwaliteit en het resultaat per opdracht direct inzichtelijk en controleerbaar. Hiermee is dit model een gamechanger in de zorg en in potentie vergelijkbaar met systemen als Uber en AirBNB.

Het bedrijf is meer dan 5 jaar volledig operationeel en bevindt zich in de scale up fase. Met 2 miljoen euro omzet, 30.000 zorgopdrachten per jaar en ruim 100 professionals.

De marktsituatie:
Het is belangrijk voor alle medische instellingen, farmaceuten en zorgverzekeraars om zorg opdrachten effectief in te richten tegen de hoogste kwaliteit en de laagst mogelijke kosten. Opschalen van deze organisatie voorziet direct in deze behoefte .

Het bedrijf:
Deze organisatie heeft een uniek ICT platform ontwikkeld dat de ruim 100 zorgprofessionals, die werken voor deze organisatie, direct met alle zorgopdrachten verbindt. Zorgopdrachten zijn binnen 24 uur uitvoerbaar met inzichtelijke processen en realtime output.
De investering in en de combinatie van software, data, kennis en klantbase geven het bedrijf een voorsprong waa..

Lees verder