Grote woonwinkel te koop aangeboden in Noord Nederland

Grote woonwinkel te koop aangeboden in Noord Nederland

Bijzonder vastgoed >3500m2 winkel (over twee panden), een woonhuis en nog te bebouwen grond

Algemeen

Referentie:
BOSN23DWG01C
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Woondetailhandel
Land:
Nederland
Regio:
Locatie anoniem
Medewerkers:
5-10
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

De winkel is een woonwinkel/ lifestyle winkel met meubels en woonaccessoires , de stijl is landelijk en stoer en trendy ! Men zit in het middensegment maar kan ook het lagere en hogere segment “ bedienen “ met hun aanbod aan meubels.

Diensten:

Daarnaast is er ook een Outlet van ongeveer 1000 M2 .

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Door de ligging in het Noorden bedient men een grote doelgroep in een grote straal tussen Leeuwarden en Groningen maar ook daarbuiten weten klanten hun prima te vinden

Details

Deze woonwinkel staat te koop in verband met:
toename activiteiten en groei in het bedrijf (huur ook mogelijk) Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Deze meubelzaak is uitgegroeid van een kleine zaak naar een toonaangevende meubelzaak in de regio. De winkel is ongeveer 2500m2 groot en heeft een tweede pand van zo'n 1000m2 die als outlet wordt gebruikt. Daarnaast is eer een mooi vrijstaand woonhuis, opslagloods van 750m2en nog te bebouwen grond (ook voor woningen).

Het heeft een gunstige liggingen ten opzichte van andere (elkaar versterkende) meubelzaken en bouwmarkten. Er staan 5-6 man in de winkel en men is alleen actief op de sociale media voor wat betreft marketing. Er is zo'n 500.0000 euro voorraad en deze kan in overleg ook worden afgebouwd.. Door de gunstige ligging t.o.v. de A7 bedient men een grote regio en groeit de woonwinkel al jaren organisch door.

De eigenaren kunnen zorgen voor een nette overdracht en men heeft de voorkeur voor verkoop van (delen van) het vastgoed. Huur is bespreekbaar.

Lees verder