Buurtsuper te koop aangeboden in Overijssel

Buurtsuper te koop aangeboden in Overijssel

225m2 verkoopruimte - huurpand - zelfstandig met een echte buurtfunctie - geschikt voor een duo

Algemeen

Referentie:
BOSN23DYB21C
Branche:
Detailhandel food
Soort bedrijf:
Levensmiddelendetailhandel, Supermarkten
Land:
Nederland
Regio:
Overijssel
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Buurtsuper met een compleet assortiment en service producten. Heeft een belangrijke maatschappelijke functie voor de kleine vestigingsplaats. Men is zelfstandig maar wel lid van een inkooporganisatie. Brood, verpakt vlees en groente worden net als het overige assortiment aangeleverd. De winkel is volledige zelfbediening.

Diensten:

Er wordt in beperkte mate bezorgd.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Een kleine vestigingsplaats met veel vaste klanten. Maar wel een groot verzorgingsgebied. Er wordt wel uitgebreid met bungalowparken in de directe omgeving

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
leeftijd Indicatieve omzet € 600.000 Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm

Extra informatie

Deze buurtsuper staat te koop i.v.m. de leeftijd van de ondernemer. De buurtsuper heeft een belangrijke functie in de kleine vestigingsplaats en een groot verzorgingsgebied. Het pand met 225m2 verkoopruimte kan worden gehuurd en op termijn mogelijk gekocht. Er is ook een woning voor twee personen beschikbaar indien daar behoefte aan is. Er is voldoende verdiencapaciteit voor een duo. De omzet ligt rond de 650.000 euro.

De buurtsuper is instap klaar en zelfstandig en onderdeel van een inkooporganisatie. Er zijn geen andere supermarkten in de vestigingsplaats.

Binnenkort opent een nieuw bungalowpark (>150 bungalows) welke geen winkelfaciliteiten krijgt. Dit biedt mogelijkheden voor extra services en omzet.

De huidige eigenaar is ook eigenaar van het pand en heeft baat bij een stabiele huurder. Op termijn is het bespreekbaar om het pand te kopen.

Lees verder