Handelsonderneming in bijzondere zonnebrillen te koop met exclusieve verkooprechten op beurzen in NL en D

Handelsonderneming in bijzondere zonnebrillen te koop met exclusieve verkooprechten op beurzen in NL en D

Zeer rendabel in de huidige vorm - goed op te schalen naar meer verkoop teams

Extra informatie

Dit ondernemers duo heeft de exclusieve verkooprechten voor een specifiek type zonnebril voor beurzen en fairs in NL en D. Het brillenmerk verkoopt zelf aan de betere opticien.

Men staat op zo'n 30 beurzen per jaar in NL en vooral Duitsland. Dit zijn consumentenbeurzen zoals vakantiebeurzen etc. Op dit moment staan de ondernemers op 1 beurs tegelijkertijd. Hiermee is het bedrijf al bijzonder rendabel.

Dit komt ook omdat er veel terugkerende klanten zijn die jaarlijks een nieuw exemplaar aanschaffen. Het product is niet makkelijk online te verkopen omdat passen noodzakelijk is.

Een overnamekandidaat kan het aantal beurzen (en evenementen) uitbreiden. Het is ook een overweging verkoopmedewerkers te trainen en op meerdere beurzen gelijktijdig te staan. Hierdoor is het ook mogelijk om als eigenaar niet meer zelf op de beurzen te staan. Dit is niet ongebruikelijk in deze branche.

Er is geen grote voorraad, geen personeel en stand materiaal om eigen stands te kunnen bouwen. De eigenaar kan een periode meewerken voor een nette overdracht.