Handelsonderneming in bijzondere zonnebrillen te koop met exclusieve verkooprechten op beurzen in NL en D

Handelsonderneming in bijzondere zonnebrillen te koop met exclusieve verkooprechten op beurzen in NL en D

Zeer rendabel in de huidige vorm - goed op te schalen naar meer verkoop teams

Algemeen

Referentie:
BOSN23PVM84T
Branche:
Groothandel
Soort bedrijf:
Handelsonderneming, Overige groothandel
Land:
Nederland
Regio:
Locatie anoniem
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Uniek merkproduct zonnebrillen waarvoor men de verkooprechten heeft voor alle verkoop buiten de winkels. Men verkoopt op (consumenten) beurzen en fairs in NL en Duitsland. De verkoopprijs ligt rond de 50 euro en de brillen liggen ook bij de betere opticiens

Diensten:

Het brillenmerk verkoopt zelf aan de betere opticiens. In die zin doet deze handelsonderneming de promotieverkoop voor opticiens in NL en D. De eigenaar heeft naast de verkooprechten op de brillen ook een eigen merk reinigingsproducten ontwikkeld.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Men bezoekt nu zo'n 30 beurzen per jaar in NL en Duistland. Er zijn in de jaren veel terugkerende klanten opgebouwd die jaarlijks een nieuwe bril aanschaffen

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
leeftijd Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Dit ondernemers duo heeft de exclusieve verkooprechten voor een specifiek type zonnebril voor beurzen en fairs in NL en D. Het brillenmerk verkoopt zelf aan de betere opticien.

Men staat op zo'n 30 beurzen per jaar in NL en vooral Duitsland. Dit zijn consumentenbeurzen zoals vakantiebeurzen etc. Op dit moment staan de ondernemers op 1 beurs tegelijkertijd. Hiermee is het bedrijf al bijzonder rendabel.

Dit komt ook omdat er veel terugkerende klanten zijn die jaarlijks een nieuw exemplaar aanschaffen. Het product is niet makkelijk online te verkopen omdat passen noodzakelijk is.

Een overnamekandidaat kan het aantal beurzen (en evenementen) uitbreiden. Het is ook een overweging verkoopmedewerkers te trainen en op meerdere beurzen gelijktijdig te staan. Hierdoor is het ook mogelijk om als eigenaar niet meer zelf op de beurzen te staan. Dit is niet ongebruikelijk in deze branche.

Er is geen grote voorraad, geen personeel en stand materiaal om eigen stands te kunnen bouwen. De eigenaar kan een periode meewerken voor een nette overdracht.

Lees verder