*TIP* Bijzondere en rendabele kook- delicatessenwinkel te koop aangeboden in Oost NL

*TIP* Bijzondere en rendabele kook- delicatessenwinkel te koop aangeboden in Oost NL

Unieke formule in een uniek pand van 270m2 vvo - ook als formule uit te breiden

Algemeen

Referentie:
BOSN23QZM33N
Branche:
Detailhandel food
Soort bedrijf:
Overige foodbedrijven, Levensmiddelendetailhandel
Land:
Nederland
Regio:
Locatie anoniem
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Winkel met een prachtige uitstraling en een bijzondere mix van unieke delicatessen en food producten voor de Mediterrane keuken (ook veel kaas en worst). Daarnaast ook aanbod van de toko, Mexicaanse keuken, wijn, koffie, thee en bonbons. kookaccessoires.

Diensten:

Ook ruim aanvullend non food aanbod zoals kookboeken, kook accessoires, pannen en keukenmachines en BBQ artikelen. Men importeert zelf en zo'n 25% van het assortiment is continue aan verandering onderhevig

Doelgroep(en):

Bedrijven, Consumenten - particulieren

Groeiende vaste klantengroep van consumenten en bedrijven uit de regio. Men koopt ook heel veel als cadeau-pakket en of relatiegeschenk

Details

Deze winkel staat te koop in verband met:
andere ambities Indicatieve omzet € 500.000 Indicatieve overnameprijs 400.000 euro

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Deze unieke winkel (qua assortiment, locatie en winstgevendheid) kent in de wijde regio geen gelijke. De winkel is opgericht door een zeer ervaren ondernemersstel met een aantoonbaar track record in het neerzetten van succesvolle winkels. Hiermee is de winkel instap klaar voor een bevlogen food ondernemer(sduo).

Er zijn groei mogelijkheden op de huidige locatie, men optimaliseert het assortiment continue. Daarnaast is er de mogelijkheid om bijv. kerstpakketten te gaan aanbieden. Hier is veel vraag naar maar de huidige ondernemers houden dat af i.v.m. drukte.

Het karakteristieke huurpand van 270m2 is ingericht met een heel bijzondere ambiance en ligt op een uitstekende locatie. Er is ook een kleine keuken en een kantoor/opslag van 100m2. Er ligt ruim 200.000 euro voorraad en verpakkingsmateriaal en de inventaris is zo'n 100.000 euro waard. Met de overnamesom van 400.000 euro en een winstgevendheid van zo'n 150.000 euro heeft een overnamekandidaat een werkelijk fantastische winkel.

De eigenaren kunnen netjes overdragen en hopen dat de winkel een bevlogen opvolger krijgt om het succesvolle concept te continueren.

Lees verder