700m2 woonwinkel te koop aangeboden in Overijssel

700m2 woonwinkel te koop aangeboden in Overijssel

Exclusief dealer de regio van een zeer populair merk waar klanten heel gericht voor komen door de goede social media marketing

Algemeen

Referentie:
BOSN23RZJ70Z
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Woondetailhandel
Land:
Nederland
Regio:
Overijssel
Medewerkers:
1
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Dealer van een middensegment merk dat zeer actief en succesvol is op sociale media. Men verkoopt banken, meubels, tafels, stoelen, tapijten, decoratie-artikelen en accessoires. Ongeveer 70% van de omzet komt via dit merk binnen waar klanten heel gericht voor naar de winkel komen.

Diensten:

Men richt ook hele woonkamers in met 3D-tekeningen. Dit is echter een 'bij-product' waarvoor men externe medewerkers heeft

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Klanten komen heel gericht voor de merken naar de winkel

Details

Deze woonwinkel staat te koop in verband met:
andere ambities Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Deze woonwinkel bestaat al lang maar zit pas 3 jaar op deze locatie (dus ook corona meegemaakt). Het pand is 700m2 groot en ligt gunstig ten opzichte van andere elkaar versterkende woonwinkels. Er zijn twee bijzondere elementen aan de winkel:

1) Men is exclusief dealer in de regio voor een merk dat zeer actief en succesvol is op de sociale media. Klanten komen speciaal voor dat merk naar deze woonwinkel.
2) Met een vvo van 700m2 is het mogelijk doordeweeks en op rustige dagen de zaak met 1 persoon te draaien op de winkelvloer. Er is een zeer goede medewerker die een overnamekandidaat 'beslist' moet houden.

Het betreft een huurpand, zeer representatief ingericht 3 jaar geleden en sleutel klaar. Er is een kleine 125.000 euro voorraad in de winkel. Daarnaast staat er voorraad op een logistiek locatie. Daar staan ook verkooporders tegenover.

De eigenaar kan een prima boterham verdienen met de woonwinkel maar heeft na >10 jaar een andere ambitie. De woonwinkel is perfect (en rendabel genoeg) voor een duo of echtpaar.

Lees verder