(Merk dealer) Motorspeciaalzaak te koop aangeboden in Midden Nederland

(Merk dealer) Motorspeciaalzaak te koop aangeboden in Midden Nederland

Toonaangevende dealer van het merk met klanten uit heel NL

Algemeen

Referentie:
BOSN23XJL78R
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Motorenspeciaalzaken
Land:
Nederland
Regio:
Gelderland
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Dealer van een exclusief motormerk ( verkoop nieuw en gebruikt). Merkdealer met veel potentie.

Diensten:

Verkoop van nieuwe motoren, onderhoud en reparatie van alle merken en daarnaast verkoop van bekende merken motorkleding en alle toebehoren voor motorrijders.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Veel vaste klanten die uit heel NL komen voor dit specifieke merk. Er is in NL maar een beperkt aantal dealers van dit merk waarbij deze motorzaak wellicht de bekendste is

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
persoonlijke omstandigheden Indicatieve omzet € 1.100.000 Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Deze motorzaak is gespecialiseerd in 1 merk en koopt internationaal ook veel gebruikte modellen van dit merk in. Dit maakt deze motorzaak in heel NL een bekende partij voor de doelgroep. Mede door naamsbekendheid en een heel goed vindbare website. 80% van alle klanten komt terug voor een nieuwe tweede of derde motor. Daarnaast wordt er vanuit de webshop dagelijks en direct na bestelling motorkleding en toebehoren verzonden door heel Nederland. Door de uitstekende wijze van klantcontact en het uitvoeren van onderhoud en reparatie blijven klanten terugkomen.

Omdat de populariteit van deze betrouwbare en betaalbare motoren groeit, groeit het bedrijf organisch mee. Men verkoopt jaarlijks meer dan 200 motoren (deels gebruikt en deels nieuw). Door de groeiende markt en daarmee de groeiende omzet wordt er een behoorlijk netto resultaat behaald, waardoor er met het bedrijf bovenmodaal wordt verdiend. Dit bedrijf is heel geschikt om te runnen als duo, denk aan man/vrouw of vader/zoon.

Men heeft een eigen pand met showroom (motoren, kleding en toebehoren) van 350 m2, een werkplaats met meerdere heftafels en alle benodigde gereedschappen van 120 m2 en opslag en kantoor. Het pand kan wor..

Lees verder