Fine dining restaurant te koop aangeboden in een Hanzestad in Overijssel
Historisch pand met 80m2 terras, wijnkelder, 2 verdiepingen restaurant- 2e keuken en woon/slaap/kantoor ruimte met eigen opgang
Algemeen
In dit restaurant wordt klassiek Frans gekookt met moderne twisten van de chef-kok. Een instap klaar fine dining restaurant met een goede wijnkaart met ruimte voor 50 gasten. Er is een aparte ruimte op de eerste verdieping voor maximaal 18 gasten. Dit boven restaurant kan gebruikt worden voor vergaderingen, workshops of voor private dining, of uitbreiding van het restaurant met. Op de eerste verdieping is ook een tweede keuken. Het mooie stadse terras is 80m2 groot en geschikt voor 50-60 gasten.
De wijnkelder ligt onder het restaurant met een oppervlakte van 25m2. Op de 1e verdieping bevindt zich ook een personeelstoilet en een woon/slaap of werkruimte met een eigen voordeur en opgang.
Bedrijven, Consumenten - particulieren, Non-profit instellingen
Op één van de mooiste locaties in het historische centrum van een Hanzestad bevindt zich dit restaurant. Het restaurant is geliefd bij fijnproevers uit de stad en ver daarbuiten, en heeft een loyale en diverse klantenkring. Het trekt dan ook regelmatig zakelijke gasten aan voor lunchafspraken en diners.
Details
Dit restaurant staat te koop in verband met:
andere ambities
Indicatieve omzet
Vertrouwelijk, volgt later
Indicatieve overnameprijs
125.000 euro
- add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
- add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
- add_circle Investeerder
Extra informatie
Op één van de mooiste locaties in het historische centrum van deze Hanzestad bevindt zich dit restaurant. Het restaurant is geliefd bij fijnproevers uit de stad en ver daarbuiten, en heeft een loyale en diverse klantenkring. Mede door het aantrekkelijke terras voor 60 personen en de mogelijkheden voor private dining is dit restaurant aantrekkelijk, interessant en instap klaar.
Het restaurant biedt plaats aan circa 50 gasten (11 tafels, bar en keuken). De wijnkelder ligt onder het restaurant met een oppervlakte van 25m2. Op de eerste verdieping bevindt zich een restaurant ruimte voor maximaal 18 gasten. Dit bovenrestaurant kan ook gebruikt worden voor vergaderingen, workshops, private dining, of uitbreiding van het restaurant met 18 gasten. Ook bevindt zich op de 1e verdieping de toiletruimtes voor de gasten. Op de 1e verdieping bevindt zich ook een 2e keuken, personeelstoilet en een woon/slaap of werkruimte met een eigen voordeur en opgang.
In dit restaurant wordt klassiek Frans gekookt met moderne twisten van de chef-kok. Het trekt dan ook regelmatig zakelijke gasten aan voor lunchafspraken en diners.Dit restaurant is gevestigd in een monumentaal pand uit 1553. Het restau..