Softwarebedrijf te koop aangeboden actief in de zorg (geavanceerd beeldbellen en chat met cliënten)

Softwarebedrijf te koop aangeboden actief in de zorg (geavanceerd beeldbellen en chat met cliënten)

Commerciële slagkracht nodig - hoogwaardige technologie conform hoogste beveiligingseisen - NEN7510 en ISO27001gecertificeerd - ook in andere markten toepasbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN24RNC46B
Branche:
ICT
Soort bedrijf:
Softwarebedrijven
Land:
Nederland
Regio:
Locatie anoniem
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Een NEN gecertificeerd SaaS applicatie waarmee zorgverleners kunnen beeldbellen met patiënten op alle devices (inclusief IoS en Android app). Hiermee kan zorg efficiënter worden geleverd conform de huidige wensen van politiek en verzekeraars.

Diensten:

Het betreft een geavanceerde oplossing geïntegreerd met het toonaangevende elektronisch cliëntendossier. Het voldoet aan alle AVG en beveiligingseisen in de zorg. Naast beeldbellen zijn er additionele functies zoals chat, agenda, schermdelen etc. De technische implementatie is door het SaaS model eenvoudig.

Doelgroep(en):

Bedrijven, Non-profit instellingen

Alle denkbare zorginstellingen die (naast zorg op locatie) ook zorg op afstand willen leveren conform de hoogste eisen. De applicatie is operationeel bij toonaangevende zorginstellingen in NL. Ook geschikt voor bedrijven die beeldbellen veilig willen inzetten.

Details

Indicatieve omzet € 350.000 Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in
  4. add_circle Investeerder

Extra informatie

De applicatie van dit softwarebedrijf draait bij toonaangevende zorginstellingen in NL. Is NEN gecertificeerd en voldoet aan de hoogste beveiligingseisen. De businesscase voor de toepassing is heel sterk omdat de besparingen in de zorgkosten significant zijn. Verzekeraars ondersteunen deze werkwijze ook.

Hoewel de oplossing voor corona al operationeel was, is het bedrijf tijdens corona explosief gegroeid door de (tijdelijke) behoefte aan beeldbellen. Als commerciële organisatie kon het bedrijf dit nauwelijks aan en een deel van de klanten bleek tijdelijk. Toch is deze toepassing een onvermijdbare trend in de zorg.

De huidige eigenaren hebben echter meerdere bedrijven en willen daar hun focus op leggen. Verkopen in de zorg vraagt om specifiek advies en ondersteuning in het verkoopproces (consultative selling). Deze aanpak is succesvol gebleken, maar vraagt wel de juiste affiniteit.

Daarom zoekt men een overnamekandidaat die met de juiste kennis en ervaring een professioneel implementatie en verkoopteam kan opschalen. Er is geen fysiek kantoor benodigd, dus de verkoopwerkzaamheden kunnen vanuit iedere locatie worden opgestart.

Lees verder