Algemeen

Referentie:
BOSN24SGH04V
Branche:
Internet- en online bedrijven
Soort bedrijf:
Webwinkels
Land:
Nederland
Regio:
Locatie anoniem
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Korter dan 3 jaar
Levert:

Het betreft een concept/merk met 2 productsoorten. Iedere productsoort heeft ca. 100 varianten. Verkoop via webshop (B2B en B2C) Bol.com en resellers in Nederland en België. De B2C webshop heeft een eigen portal voor B2B klanten, alles in beheer vanaf een beheerdersaccount. De producten zijn sinds juni 2022 op de markt, de merknaam bestaat al langer. Verkoop bij resellers op luxe houten displays, op maat gemaakt voor het product. Mogelijkheid om producten door klant te laten customizen (vanaf 100st).

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

Details

Deze webshop staat te koop in verband met:
de eigenaar wil dit verkopen om zich op andere zakelijke activiteiten te richten: "ik ben er echter achter gekomen dat mijn passie meer ligt bij mijn andere onderneming en wat je (meer) aandacht geeft, groeit! ik heb het opgezet tot zover en nu is het aan de volgende om het uit te bouwen tot een groot en succesvol merk/bedrijf." Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs 50.000-75.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Opkoper - optimaliseert het bedrijf om door te verkopen

Extra informatie

Algemeen
Het betreft een concept/merk met 2 productsoorten. Iedere productsoort heeft ca. 100 varianten. Verkoop via webshop (B2B en B2C) Bol.com en resellers in Nederland en België. De B2C webshop heeft een eigen portal voor B2B klanten, alles in beheer vanaf een beheerdersaccount. Cadeauartikelen, woonaccessoires, toonbankverkoop. Het zijn eigen ontwerpen en hierdoor uniek, alles wordt in Nederland geproduceerd. De producten zijn sinds juni 2022 op de markt, de merknaam bestaat al langer. Verkoop bij resellers op luxe houten displays, op maat gemaakt voor het product. Mogelijkheid om producten door klant te laten customizen (vanaf 100st).

Activiteiten
Accounts op social media kanalen Facebook, Instagram en Pinterest en tevens via de webshop gekoppeld aan de social-shops. Alle DTP- en PDF drukbestanden beschikbaar. Meerdere domeinnamen met doorverwijzing naar de webshop. Verwerking en verzending orders geschiedt vanuit eigen magazijn. Het magazijn is makkelijk verplaatsbaar, bestaande uit magazijnbakken (1 wand ca. 2x2,5) met sku’s, POS materiaal, beurs inrichting (ex wanden), verpakking. Volledige inventaris- en voorraadlijst in informatiememorandum. Tussen 2022 en 2023 z..

Lees verder