Bemiddelingsbureau te koop aangeboden in Noord Nederland voor financiële- en HR functies

Bemiddelingsbureau te koop aangeboden in Noord Nederland voor financiële- en HR functies

Unieke werkwijze - gedeeltelijke of gefaseerde overname ook bespreekbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN24YNL67J
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Uitzendbureaus, detachering, Zakelijke dienstverlening
Land:
Nederland
Regio:
Locatie anoniem
Medewerkers:
1
% tijdelijk contract:
100
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Bemiddeling van financiële en HR professionals naar vaste of tijdelijke functies. Functies vooral op management-leidinggevend als uitvoerend niveau.

Diensten:

Men heeft een onderscheidende aanpak waarbij met structureel persoonlijk contact (met zowel de kandidaten als met de werkgevers) succesvolle matches worden gemaakt. Deze werkwijze zorgt voor een sterke groei.

Doelgroep(en):

Bedrijven, Non-profit instellingen

Enkele tientallen (middelgrote) opdrachtgevers waaronder gemeenten, onderwijsinstellingen, commerciële bedrijven, zorginstellingen, etc.

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
de eigenaar wil minder uren in het bedrijf maken (wel aanblijven) dus een gedeeltelijke overname is ook bespreekbaar. Indicatieve omzet € 1.250.000 Indicatieve overnameprijs In overleg afhankelijk van constructie

Gewenste kopers
  1. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  2. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm

Extra informatie

Dit bemiddelingsbureau heeft een unieke werkwijze en groeit daardoor de afgelopen jaren gestaag richting 1,5 mio euro. Men onderhoudt zeer gestructureerd contact met kandidaten. Daarnaast doorgrond men goed de behoeften van opdrachtgevers. Dit leidt tot langdurige en goede matches, steeds meer opdrachten van klanten en mond tot mond reclame.

De eigenaar wil in aantal uren gaan afbouwen. Dit uiteraard in overleg. Het is dus ook mogelijk voor een kandidaat om zich stapsgewijs in te kopen. Naast de eigenaar is er een goede backoffice medewerker.

Het bureau is zeer rendabel en heeft naast een management fee van de eigenaar nog zo'n 160.000 euro resultaat. Daarbij kan zelfs nog kritisch naar de kosten worden gekeken en de tarieven zouden ook nog omhoog kunnen.

Bij een overname in fases is de klik met de juiste persoon belangrijk.

Lees verder