1. Geregistreerd

    Assurantieportefeuille te koop gevraagd in Noord Holland of Utrecht ter uitbreiding

    Regio: Vanuit amsterdam /een straal van 100 km
  2. KPkp21lfb14p Soort overname: Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Bij voorkeur is het assurantiekantoor niet gevolmachtigd. De portefeuille van het assurantiekantoor heeft een minimale doorloopprovisie van 25.000 euro. De minimale omzet 'leven 'in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet 'schade' in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet financiële diensten in de portefeuille is 25.000 euro . De minimale omzet 'makelaardij' in de portefeuille is 50.000 euro. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 75%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers en mkb-ers . De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Assurantietussenpersoon

Details

Assurantieportefeuille te koop gevraagd in Noord Holland of Utrecht ter uitbreiding

Net gestart
Stabiel
Heeft veel potentie

Geen medewerkers

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een advieskantoor hypotheken en verzekeringen gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van finance en commercie. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in hypotheken en kredieten. De kandidaat is 60 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. De familiaire sfeer
  3. De familiaire sfeer
  4. Het zakelijk netwerk