1. Geregistreerd

    Bedrijven te koop gevraagd die met spoed opvolging nodig hebben

    Regio: groene hart, rotterdam.
  2. KP667 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De onderneming is vooral actief in nederland of benelux. Extra opmerking: soms alleen operationele ondersteuning, soms ook financieel want de middelen zijn aanwezig. geen korte termijn rendements-doelstellingen.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Houtverwerkende industrie

Details

Bedrijven te koop gevraagd die met spoed opvolging nodig hebben

Slechtlopend
Stabiel

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat zoekt dit bedrijf voor samen met een accountant, advocaat, organisatie adviseur en een ict-er een bedrijf opgericht om renderende ondernemingen te kunnen continueren. wij willen ze helpen met opvolging, organisatie en financiering in de breedste zin..

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Minder dan 10.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk