1. Geregistreerd

    Cosmetica productiebedrijf te koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP17513 Soort overname: Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn drogisterij artikelen. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Toelichting: cosmetica Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies en implementatie. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland of europa. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. capaciteit om te diversiviseren en in de main stream markt van wellness producten een unieke aanvulling toe te voegen.

De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Verpakkings-, papier- en karton industrie

Details

Cosmetica productiebedrijf te koop gevraagd

Stabiel

1 medewerker

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat zoekt voor een cliënt. Deze kandidaat zoekt dit bedrijf voor in opdracht van principaal zoek deze adviseur naar een onderneming in de persoonlijke verzorging, wellness branche. bij voorkeur een onderneming met eigen producten / productie. er wordt een internationaal distributie netwerk, marketing en full service back office met logistieke dienstverlening. . De kandidaat is 60 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een informal investor/business angel