1. Geregistreerd

    Drukkerij of uitgeverij te koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP1232 Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers en grootbedrijven.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: -

Details

Drukkerij of uitgeverij te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een grafimedia bedrijf gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, operations, finance, it en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in zeer goed overzicht in de markt, peoplemanager, groot netwerk in utrecht en omgeving.. De kandidaat is 41 jaar oud.

Maximale overnamesom 500.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Crowdfunding