1. Geregistreerd

    Food handelsonderneming te koop gevraagd

    Regio: regio midden nederland.
  2. KP908 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan lang houdbare foodproducten. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn snoep of energy producten. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in benelux.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Food handelsonderneming te koop gevraagd

Slechtlopend
Net gestart

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een bedrijf in bouwsystemen en interimmanagement gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie en productontwikkeling. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in kennis van bouwen en algemene chemie techniek. De kandidaat is 47 jaar oud.

Maximale overnamesom 2.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 4.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank