1. Geregistreerd

    Gevelreiniging of gespecialiseerd schoonmaakbedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp19ddg96v Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Het schoonmaakbedrijf is actief op het gebied van interieur, ramen of speciale behandelingen. Toelichting: gevelreiniging/specialistische reiniging. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 25%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de onderhoudscontracten, klanten en medewerkers van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg, blijft gedeeltelijk aan in overleg, blijft bij voorkeur niet meewerken of draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Schoonmaakbedrijf

Details

Gevelreiniging of gespecialiseerd schoonmaakbedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

>10 medewerkers, 5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een schoonmaakbedrijf . Het bedrijf is actief gelderland. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 52 jaar oud.

Maximale overnamesom 500.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een bank