1. Geregistreerd

    Groothandel in sportkleding en -schoenen te koop gevraagd

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KPkp21sfh95j Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan alles wat te maken heeft met kleding en schoenen. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn moderne kleding en schoenen. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat grotere handelsonderneming of kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Toelichting: moderne doelgroep. De onderneming is vooral actief in europa. Het is een b-c bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven, zzp-ers, mkb-ers en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Groothandel in sport- en recreatie artikelen

Details

Groothandel in sportkleding en -schoenen te koop gevraagd

Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie
Stabiel

>10 medewerkers, Geen medewerkers, Alleen flexibel personeel, 1 medewerker, 2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een sport-,kleding-,schoenenwinkel. Het bedrijf is actief in de regio noord-holland. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 54 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een informal investor/business angel