1. Geregistreerd

    Groothandel te koop gevraagd (niet te complexe producten)

    Regio: omgeving amstelveen of aalsmeer.
  2. KP538 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan niet te kennisintensieve producten zoals ict. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat grotere handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. een goed georganiseerde back office met hrm, ict, marketing. hiermee worden regelmatig bedrijven over genomen. Extra opmerking: met 20-25 man personeel is bespreekbaar.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Groothandel te koop gevraagd (niet te complexe producten)

Slechtlopend
Stabiel
Net gestart

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een verschillende bedrijven in verschillende branches.. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte.

Maximale overnamesom 1.000.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank