1. Geregistreerd

    Grote sneaker webwinkel te koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP496 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Hierbij valt te denken aan sneakers. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop interesse in een specifiek product. Qua levensfase is er interesse in fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, sociale media en partnernetwerk uitbreiding. De webshop heeft minimaal 20.000 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft een extern netwerk dat hiervoor wordt ingehuurd. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 50 euro. De onderneming heeft bij voorkeur een b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in benelux, europa, europa of australië. De onderneming is specifiek actief in benelux. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Grote sneaker webwinkel te koop gevraagd

Slechtlopend
Net gestart

2-5 medewerkers

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een webwinkel . Het bedrijf is actief in de regio amsterdam. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte of toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 36 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Investerings/participatie maatschappij