1. Geregistreerd

    Handelsonderneming met adviesfuctie te koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP731 Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan producten die enige vorm van advies nodig hebben. dit heeft de voorkeur boven puur dozen schuiven (dit mag wel). Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming of grotere handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. De onderneming is vooral actief in nederland of europa. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. zijn 6 jarige ervaring in een commerciële rol.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Handelsonderneming met adviesfuctie te koop gevraagd

Stabiel

5-10 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een productiebedrijf gehad en was 5 jaar mede-eigenaar. daarnaast nog 6 jaar een commerciële rol vervuld. gehad.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 50.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Een bank