1. Geregistreerd

    Handelsonderneming met commerciële kans te koop gevraagd

    Regio: zuid holland.
  2. KP794 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming of grotere handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. De onderneming is vooral actief in nederland. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies. Extra opmerking: een groothandel waar een volgende commerciële stap nodig is en waar de huidige ondernemer dit niet kan door leeftijd of gebrek aan financiën .

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Handelsonderneming met commerciële kans te koop gevraagd

Stabiel

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een verkoop prefab beton gehad. Toelichting: deze zeer ervaren senioren ondernemer heeft zijn bedrijven succesvol verkocht en participeert in (minder goed lopende) groothandel en industriële bedrijven De kandidaat is 51 jaar oud.

Maximale overnamesom 1.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 500.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank